Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Μαγιονέζα καρυδιού

Υλικά:
  • 150 γρ. καρύδια
  • 4 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. αποξηραμένο
  • 80 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 120 γρ. νερού
  • πιπέρι
  • αλάτι
Μέθοδος παρασκευής:
  1. Μουλιάστε τα καρύδια σε νερό για 4-8 ώρες. (Μπορείτε να το παραλείψετε εαν τα καρύδια είναι πολύ φρέσκα)
  2. Αδειάστε το νερό και βάλτε τα καρύδια με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και αλέστε τα δυνατά μέχρι να αποκτήσει κρεμώδες υφή.
ΕΤΟΙΜΗ!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

http://www.veganskirecepti.com/archives/4215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.