Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Πατατοσαλάτα με αγγουράκι τουρσί

Υλικά για 4-6 άτομα:
  • 1 κιλό πατάτες βρασμένες με την φλούδα τους
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • Αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομματάκια ή αγγούρι φρέσκο σε κύβους
  • 1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
  • Χυμό λεμονιού
  • 4 κ.σ. μουστάρδα 
  • Ελιές χωρίς κουκούτσια σε ροδέλες ή κάππαρη
  • Αλάτι
  • πιπέρι και 
  • ρίγανη
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι (προαιρετικά)
  • 3 καρότα βρασμένα και κομμένα σε κύβους (προαιρετικά)
  • 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους (προαιρετικά)
  • 1 πράσινη πιπεριά ή χρωματιστές πιπεριές (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  1. Σε κατσαρόλα με αρκετό νερό βράζουμε τις χοντροκομμένες πατάτες σε κύβους για 15 με 20 λεπτά. 
  2. Έπειτα στραγγίζουμε και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.