Υλικά για 4-6 άτομα:
- 1 κιλό πατάτες βρασμένες με την φλούδα τους
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομματάκια ή αγγούρι φρέσκο σε κύβους
- 1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
- Χυμό λεμονιού
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- Ελιές χωρίς κουκούτσια σε ροδέλες ή κάππαρη
- Αλάτι
- πιπέρι και
- ρίγανη
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
- 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι (προαιρετικά)
- 3 καρότα βρασμένα και κομμένα σε κύβους (προαιρετικά)
- 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους (προαιρετικά)
- 1 πράσινη πιπεριά ή χρωματιστές πιπεριές (προαιρετικά)
- Σε κατσαρόλα με αρκετό νερό βράζουμε τις χοντροκομμένες πατάτες σε κύβους για 15 με 20 λεπτά.
- Έπειτα στραγγίζουμε και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.