Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πικάντικοι καρποί στο τηγάνι

Υλικά:
Παρασκευή:
  1. Τοποθετήστε τους καρπούς σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά
  2. Καβουρντίστε τους μέχρι να ροδίσουν
  3. Ενώ οι ξηροί καρποί καβουρντίζονται προετοιμάστε το μείγμα μπαχαρικών
  4. Ανακατέψτε το τσίλι, το κύμινο, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ
  5. Ανακατέψτε τους ξηρούς καρπούς με το ελαιόλαδο
  6. Πασαλίψτε τους και ανακατέψτε με το μείγμα μπαχαρικών, και αφήστε τους να κρυώσουν
  7. Σερβίρετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.