Υλικά:
- ⅔ κούπας αμύγδαλα
- ⅔ κούπας καρύδια πεκάνς
- ⅔ κούπας καρύδια
- 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- ½ κ.γ. κύμινο
- ½ κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
- ½ κ.γ. χονδρό αλάτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- Τοποθετήστε τους καρπούς σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά
- Καβουρντίστε τους μέχρι να ροδίσουν
- Ενώ οι ξηροί καρποί καβουρντίζονται προετοιμάστε το μείγμα μπαχαρικών
- Ανακατέψτε το τσίλι, το κύμινο, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ
- Ανακατέψτε τους ξηρούς καρπούς με το ελαιόλαδο
- Πασαλίψτε τους και ανακατέψτε με το μείγμα μπαχαρικών, και αφήστε τους να κρυώσουν
- Σερβίρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.