Υλικά
- 1.200 γρ. μπρόκολο καθαρισμένο
- 1 λίτρο νερό (φιλτραρισμένο κατα προτίμηση)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Αρχικά σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Χωρίζουμε το μπρόκολο σε φούντες και κόβουμε τα κοτσάνια σε μικρά κομμάτια.
- Αμέσως μετά, ρίχνουμε το μπρόκολο στην κατσαρόλα.
- Σκεπάζουμε με 1 λίτρο νερό και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Όταν πλέον έχουν μαλακώσει,τα αλέθουμε στο μπλέντερ και αλατοπιπερώνουμε.
- Σερβίρουμε τη σούπα σε βαθιά πιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.