Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Μανιτάρια με ούζο και μάραθο

Υλικά

  • 300 γρ. μανιτάρια πλευρωτά
  • 1/2 κούπα ούζο
  • Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση 

  1. Σε ένα τηγάνι με λάδι σωτάρουμε τα μανιτάρια.
  2. Προσθέτουμε το μάραθο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Προσθέτουμε το ούζο ανάβοντας το τηγάνι και σηκώνοντας το από τη φωτιά.
  4. Περιμένουμε να εξατμιστεί.
  5. Σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.