Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας με φυστικοβούτυρο

Υλικά για 26 μπισκότα:
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι
  • 1/2 κούπα κακάο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κούπα μαργαρίνη
  • 1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
  • 1/2 κούπα καφέ ζάχαρη
  • 1/4 κούπα γάλα σόγιας
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κούπα φυστικοβούτυρο
  • 1/3 κούπας κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση:
  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι , τη σκόνη κακάου , και τη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ .
  2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε μαζί με τη μαργαρίνη , τη λευκή ζάχαρη , και τη καφέ ζάχαρη. 
  3. Όταν ομογενοποιηθούν, ανακατέψτε μαζί και το γάλα σόγιας .
  4. Προσθέστε τα ξηρά υλικά μέσα στα υγρά και ανακατέψτε .
  5. Σε ένα ξεχωριστό μπολ , ανακατέψτε την άχνη ζάχαρη και το φυστικοβούτυρο με ένα κουτάλι ή με τα χέρια σας. Όταν ενσωματωθεί , προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και ζυμώνουμε με τα χέρια μας για να ενσωματωθούν τα τσιπ σοκολάτας .
  6. Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί .
  7. Πάρτε περίπου 3 κ.σ. της ζύμης σοκολάτας στο χέρι σας , και πλάστε τη σε μπαλάκι, ισοπεδώστε τη μπάλα στη λαδόκολλα για να σχηματίσετε ένα δίσκο, τώρα πάρτε 1 κ.γ. από το μίγμα φυστικοβούτυρο και τοποθετήστε στο κέντρο του δίσκου, διπλώστε τις άκρες του δίσκου μέχρι και πάνω από το φυστικοβούτυρο, πιέζοντας τις άκρες μαζί για να κλείσουν.
  8. Τοποθετήστε το μπισκότο με το "κλείσιμο" προς την κάτω πλευρά της λαδόκολλας.
  9. Ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
http://macandcheesereview.blogspot.gr/2008/06/vegan-peanut-butter-filled-chocolate.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.