Υλικά για 26 μπισκότα:
- 1 1/2 κούπα αλεύρι
- 1/2 κούπα κακάο σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1/2 κούπα μαργαρίνη
- 1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
- 1/2 κούπα καφέ ζάχαρη
- 1/4 κούπα γάλα σόγιας
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1/2 κούπα φυστικοβούτυρο
- 1/3 κούπας κομματάκια σοκολάτας
- Ανακατεύουμε το αλεύρι , τη σκόνη κακάου , και τη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ .
- Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε μαζί με τη μαργαρίνη , τη λευκή ζάχαρη , και τη καφέ ζάχαρη.
- Όταν ομογενοποιηθούν, ανακατέψτε μαζί και το γάλα σόγιας .
- Προσθέστε τα ξηρά υλικά μέσα στα υγρά και ανακατέψτε .
- Σε ένα ξεχωριστό μπολ , ανακατέψτε την άχνη ζάχαρη και το φυστικοβούτυρο με ένα κουτάλι ή με τα χέρια σας. Όταν ενσωματωθεί , προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και ζυμώνουμε με τα χέρια μας για να ενσωματωθούν τα τσιπ σοκολάτας .
- Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί .
- Πάρτε περίπου 3 κ.σ. της ζύμης σοκολάτας στο χέρι σας , και πλάστε τη σε μπαλάκι, ισοπεδώστε τη μπάλα στη λαδόκολλα για να σχηματίσετε ένα δίσκο, τώρα πάρτε 1 κ.γ. από το μίγμα φυστικοβούτυρο και τοποθετήστε στο κέντρο του δίσκου, διπλώστε τις άκρες του δίσκου μέχρι και πάνω από το φυστικοβούτυρο, πιέζοντας τις άκρες μαζί για να κλείσουν.
- Τοποθετήστε το μπισκότο με το "κλείσιμο" προς την κάτω πλευρά της λαδόκολλας.
- Ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.