Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Κρέπες με κρέμα σοκολάτας


Κουρκούτι Κρέπας
  • 130 γρ. αλεύρι σκληρό (Προτείνεται το αλεύρι "μάννα χρυσό")
  • 300 ml γάλα ηλιόσπορου (ή αμυγδάλου)
  • 2 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. αλάτι
Γάλα ηλιόσπορου
  • 1 κούπα ηλιόσπορους
  • 2 κούπες νερό
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
Κρέμα Σοκολάτας
  • 2 αβοκάντο
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου
  • 4 κ.σ. νερό
Παρασκευή:
Α. Φτιάχνετε το γάλα ηλιόσπορου, το πολτοποιείτε μαζί με νερό στο μπλέντερ και το στραγγίζετε.
Β. Αναμιγνύετε το γάλα ηλιόσπορου μαζί με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός παχύρρευστος.
Γ. Πολτοποιήτε σε μούλτι όλα τα υλικά της κρέμας
Δ. Ψήνετε τις κρέπες και σερβίρετε μαζί με την σοκολατένια κρέμα αβοκάντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.