ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 2 κούπες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ πελτέ ντομάτας
- 3 κ.σ κάπαρη
- 20 ελιές καλαμών χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 κ.γ σπασμένους κόκκους κόκκινου πιπεριού
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κομματάκια (προαιρετικά)
- 4 φύλλα απο πλατύφυλλο βασιλικό για τη διακόσμηση (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάλε αλατισμένο νερό να βράσει.
- Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες (φρόντισε να κρατούν λίγο, να είναι al dente).
- Σε ένα τηγανάκι ζέστανε το λάδι.
- Σόταρε το σκόρδο να πάρει χρώμα και πρόσθεσε τις ντομάτες και άσε τη σάλτσα να πάρει μια βράση για 5 λεπτά.
- Συμπλήρωσε τη πιπεριά Φλωρίνης, τον πελτέ ντομάτας, τις ελιές και το πιπέρι και άφησε τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά ακόμη.
- Ανακάτεψε τα μακαρόνια μαζί με τη σάλτσα και σέρβιρε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.