Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Brownies σοκολάτας

Υλικά:
  • 75 g μαργαρίνη 
  • 45 g (5 κ.σ.) σκόνη κακάο 
  • 75 ml γάλα σόγιας 
  • 200 g ζάχαρη άχνη
  • 160 g αλεύρι 
  • 2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 
  • 20g (2 ½ κ.σ.) σκόνη κακάο 
  • 115 g ζάχαρη άχνη 
  • 170 ml γάλα σόγιας 
  • 45 ml φυτικό λάδι 
  • Εκχύλισμα βανίλιας ή 1/2 καρπό βανίλιας 
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C με αέρα. 

2. Συνδυάστε τα πρώτα 4 συστατικά σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τα να σιγοβράσουν. Σιγοβράζουμε για 1 λεπτό, ανακατεύοντας καλά. Βάλτε το κατσαρολάκι σε ένα μπολ με κρύο νερό και χτυπήστε τη σάλτσα με ένα σύρμα μέχρι να κρυώσει και να πήξει. Αφήστε την στην άκρη.

3. Κοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ, ρίξτε μέσα το γάλα σόγιας, το φυτικό λάδι και τη βανίλια. 
Ανακατέψτε το αλλά προσοχη, όχι πάρα πολύ!

4. Τοποθετήστε σε ένα λαδωμένο ταψάκι με λαδόκολλα και ψήστε για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.